Promocija knjige Damira Cvitanovića: PUT U NEPOVRAT

Glumačko-poetska solidarnost na djelu

U Gradskom kazalištu Trešnja okupio se velik broj dramskih umjetnika iz svih zagrebačkih kazališta u veseloj, emotivnoj i zabavno atmosferi uz glumačku solidarnost - kako to samo glumci znaju, s ciljem podrške i pomoći u liječenju Nenada Cvetka koji se liječi od karcinoma.

Priredio: Željko Anzulović, 14. prosinca 2021.

U četvrtak, 9. prosinca 2021. održan je humanitarni događaj koji je Hrvatsko društvo dramskih umjetnika u suradnji s Gradskim kazalištem Trešnja i Gradskim dramskim kazalištem Gavella organiziralo za podršku i pomoć u liječenju Nenada Cvetka koji se liječi od karcinoma. Bila je to promocija dirljive knjige poezije Put u nepovrat Damira Cvitanovića koji ju je napisao supruzi preminuloj od karcinoma i sav prihod je išao za pomoć dragom Cvetku – poručuju organizatori.

U Kazalištu Trešnja okupio se velik broj dramskih umjetnika iz svih zagrebačkih kazališta u veseloj, emotivnoj i zabavno atmosferi uz glumačku solidarnost – kako to samo glumci znaju. Održana je zagrebačka promocija prekrasne i dirljive knjige o ljubavi prema ženi, Srijemu, Slavoniji, Dunavu – o ljubavi prema životu. Knjigu Put u nepovrat Damira Cvitanovića, uz sjajan glazbeni program Ivane Galić & SoulBeat benda promovirali su, uz autora, glumci Višnja Babić, Perica Martinović, Ksenija Pajić, Ana-Marija Vrdoljak i Ivica Pucar.

Kako ova knjiga nema cijenu, sav prihod od darovanih knjiga bio je namijenjen pomoći u liječenju omiljenog nam i dragog glumca Nenada Cvetka koji se, poslije promocije, družio s brojnim kolegicama, kolegama i prijateljima na pravom adventskom, ali srijemski domjenak. Srijemske delicije su, naravno, s Damirom i knjigama stigle ravno iz Županje. Organizatori ove promocije i humanitarne akcije za pomoć dragom Cvetku, Hrvatsko društvo dramskih umjetnika, GK Trešnja i GDK Gavella od srca zahvaljuju svima koji su se odazvali i svojim prilogom pomogli i poželjeli dragom Cvetku što brži oporavak i povratak na scenu kojoj pripada, koja ga voli i svima koji njega vole na sceni i izvan nje – zaključuju organizatori.

©Hrvatsko društvo dramskih umjetnika, Hrvatskoglumiste.hr, objavljeno 14. prosinca 2021.